banner website
monnikken_met_klankschaal

De antieke, handgeslagen klankschalen aangeboden door Little Buddha, komen uit het Himalaya gebied van Nepal en Tibet. Onze klankschalen hebben een hoge ouderdom maar leeftijd is moeilijk te bepalen. Daarom schatten we de leeftijd van onze schalen in tussen de 80 en 120 jaar oud. 
Onze klankschalen zijn van hoge kwaliteit, wat betekent dat ze onze kwaliteitscontrole doorstaan hebben. Elke speciale klankschaal wordt persoonlijk geselecteerd. Waar letten wij op:
eigen karakter, harmonisch evenwicht, gemak van het spelen, volume met langdurige ondersteuning en authenticiteit van de leeftijd. Van de honderden schalen die we elk jaar testen in de Himalaya bereikt slechts 20 procent dit standaard. 

Naast onze prachtige oude collectie Jambati, Thadobati, Cobrebati en Karma klankschalen hebben we ook bijzondere nieuwe klankschalen zoals de Lingam en Ultabati klankschaal. 
Al onze klankschalen worden tegen een eerlijke prijs ingekocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het prachtige geluid van onze klankschalen, dan ben je van harte welkom, om op afspraak, bij ons langs te komen.