banner website

De afgelopen 25 jaar heeft u ons regelmatig op diverse beurzen met onze bijzondere Tibetaanse voorwerpen gezien.

Fairtrade: Al onze producten zijn rechtstreeks ingekocht bij de plaatselijke bevolking van Tibet en Nepal tegen een eerlijke prijs.
Onze 100% yak vilt producten zijn gemaakt op basis van oude technieken en tradities uit Nepal en Tibet.

Onze collectie: prachtige stukken Himalaya bergkristal, handgemaakte wierookbranders en - houders, zuivere Tibetaanse wierook die we in Tibet in de kloosters laten maken, oude en nieuwe klankschalen, meditatiekussens, oude en nieuwe thingsha’s, theepotjes, religieuze gebruiksvoorwerpen zoals gebedsmolens, Gao's en bel met dorje, geluksbanieren van brokaat zijde, geluksamuletten, prachtige sjaals van 100% Yak en Pashmina wol, beelden, antieke Tibetaanse meubels en antieke gebruiksvoorwerpen.

Beelden: Onze handgemaakte beelden laten we in Nepal door lokale kunstenaars/vaklieden maken. De beelden worden via de verloren was methode gemaakt. Er wordt van was een mal gemaakt. Deze mal wordt vol gegoten met koper, daarna wordt de was mal weggesmolten en kunnen ze het beeld verder bewerken. Deze methode is kostbaar omdat er voor elk beeld een nieuwe mal gemaakt moet worden.

Meubels: Sinds 2004 importeren we Tibetaanse antieke meubels en kleine, antieke gebruiksvoorwerpen. Deze antieke meubels kopen we in via onze Tibetaanse vrienden in Tibet (de meeste Tibetaanse meubels die je in Europa ziet, komen uit Nepal en zijn vaak nagemaakt). Onze Tibetaanse vrienden hebben de kennis en weten van het meeste meubelstuk waar het vandaan komt, hoe oud het is etc. 

Projecten: Wij ondersteunen in Lhasa een lokaal projecten, nl het PSTTM project (Project for Strengthening the Traditional Tibetan Medicine - in the countrysite of Tibet) .

Enkele foto's van de producten tijdens de beurs.

beurzen Panorama   Rijswijk

overzicht van onze stand

beurzen Klankschalen2

grote oude en kleine nieuwe klankschalen

beurzen 8

sjaals van Yak wol en Pashmina wol

beurzen 3

gebedsmolens en gebedsvlaggen

beurzen 9

rituele voorwerpen en wierookbranders

 

Voor meer informatie over onze beurzen en onze producten kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.