Onze Tibetaanse wierook collectie

!! door het Corona virus is het niet mogelijk om postpakketen,
met oa aanvulling op de wierook, vanuit Tibet te versturen.
Helaas hebben we geen wierook meer.!!

Deze exclusieve handgemaakte wierook uit Tibet is gemaakt met water uit de vier Heilige meren en ingezegend door lama's van de grote, bekende kloosters.
Vanwege de zuiverende werking kan de wierook dagelijks gebruikt worden.

Deze wierook wordt in Tibet gemaakt naar een recept uit 1670 van de oprichter van het Mindroling klooster. Dit klooster staat bij Tibetanen o.a. bekend om zijn zeer goede wierook. Samen met de 5e Dalai Lama, een van de belangrijkste Dalai Lama's, heeft hij deze wierook ontwikkeld tot één van de meest gewaardeerde wierook in Tibet. Tot op de dag van vandaag wordt deze wierook nog steeds volgens de oude traditionele ambacht van de kloosterorden gemaakt.

Alle wierooksoorten in onze collectie zijn zuiver, zonder bamboestokje en het zijn zachte geuren. De wierook wordt uitsluitend gemaakt van zuivere, vaak medicinale, planten uit het Himalaya gebied, gecombineerd met hout en harssoorten. Ze wordt erkent door Tibetaanse artsen voor zijn helende werking. De wierook heeft een gunstig effect op lichaam, geest, emotie en op de ruimte waarin men zich bevindt. Verder heeft de Tibetaanse wierook een uitstekende werking bij alle stress gerelateerde aandoeningen en is zeer geschikt voor het zuiveren van lichamelijke en geestelijke blokkades en helpt bovendien om kalmte te vinden.

vorige pagina