code: TW02 - Ashtamangala incense - 8 gelukstekens - gereserveerd

De 8 gelukstekens zijn de meest populaire onderdelen in de Tibetaanse kunst. Deze patronen worden op grote schaal in Tibetaanse religieuze voorwerpen, huishoudens, goederen en kleding gebruikt. Als een klassieke serie binnen onze producten, zijn de Ashtamangala wieroken gemaakt van 8 verschillende soorten geurstoffen en verpakt in 8 doosjes. Deze hoge, veelgeprezen serie draagt bij aan de dharma beoefening. Met een verlichte geest, zal de gezondheid van ons lichaam ook verbeteren.

De inhoud van deze exclusieve doos bestaat uit:

kleur: groen - Lotus - zuiverheid en reinheid
- voor zuivering van de kamer

Sinds mensenheugenis wordt wierook gebruikt als offering in ruimtes, het zuivert de ruimte, creŽert een aangename en ontspannen sfeer omdat er een sterke relatie bestaat tussen reuk en onze stemmingen en emoties.

kleur: donker blauw - Schelphoorn - afwezigheid van alle kwaad
- meditatiewierook
Dit recept is ingezegend door monniken van de Sera tempel. De aroma van deze wierook begeleidt de zintuigen tijdens de meditatie. Het is gemaakt van sandelhout, saffraan, van een 100 jaar oude Tibetaanse cipres en 40 andere Tibetaanse medicinale kruiden. Het zuivert lichamelijke en geestelijke blokkades. Tevens helpt de wierook om rust en een kalme gemoedsgesteldheid te vinden.

kleur: oranje - Parasol - bescherming tegen alle kwaad
- voor een goede slaap
Een uitmuntende kwaliteit wierook, met liefde gemaakt uit zuivere planten en kruiden. Het kalmeert de geest, voorkomt depressie en bevordert een goede nachtrust en een vredige geest.

kleur: violet - Gouden Vissen - redding uit het lijden en vruchtbaar-heid
- reinigingswierook
Het recept van deze "old-age" wierook heeft een geschiedenis van ruim 300 jaar. Het is een uitstekende wierook om de aura en woon- en werkruimtes te zuiveren en reinigen van negatieviteit. De wierook bestaat uit sandelhout en jeneverbes (gemalen takjes en naalden). Steek een wierookstokje aan en beweeg de brandende wierook rondom langs het lichaam terwijl u visualiseert dat alle negatieviteit het lichaam en/of de ruimte verlaat in de vorm van vuile rook zodat u zich weer vrij voelt.

kleur: bruin - Vaas van overvloed - bevat het water van de onsterfelijkheid en spirituele rijkdom
- voor bescherming en reiniging van de lucht in de kamer
Dit geheime recept wordt al eeuwen gebruikt door Tibetaanse dokters. Het recept heeft een zegening van de Maitreya, de Boeddha van de toekomst, uit de Jokhang tempel in Lhasa. Het is gemaakt van sandelhout, saffraan en 100 jaar oude Tibetaanse cipres. Naast bescherming en reiniging stimuleert de wierook de creativiteit. Het is ook te gebruiken als geurstokje in de kledingkast.


kleur: paars - Oneindige knoop - lang leven en oneindige liefde
- voor geluk en harmonie
Deze wierook bevat meer dan 30 verschillende medicinale kruiden en ingrediŽnten. Is specifiek bedoeld om de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen en innerlijke vrede te bewerkstelligen. Het biedt bescherming tegen negatieve invloeden en helpt de concentratie te verbeteren.


kleur: licht groen - Banier - overwinning van de leer van Boeddha
- voor bescherming, voorspoed en geluk (voor jezelf en vrienden)
Het is gemaakt van een gifvrij plantje uit het sneeuwgebied van de Tibetaanse hoogvlakte en op traditionele wijze verwerkt in het dorpje Nimuba in Tibet. De bewoners gebruiken deze wierook als ze op pelgrimstocht gaan; de wierook geeft bescherming, voorspoed en geluk.

kleur: beige - Wiel van de Wet - voltooiing en redding door de leer
- voor een goed karma
De oorsprong van het recept van de Ganden wierook gaat meer dan 500 jaar terug naar het Ganden klooster. Het is een zeer zuivere wierook die ons lichaam en geest beschermt. Naast bescherming geeft de wierook rust en reinigt de omgeving.

U krijgt bij deze doos een prachtig boekje, van handgeschept papier, met informatie over de wierook. Tevens wordt de wierook verpakt in een mooi bijbehorend papieren tasje.

inhoud: 80 stokjes per doosje en 8 doosjes in de box

brandduur: 1 stokje brandt ca. 1 uur (totaal ca. 640 branduren)

prijs: 135,-

Voor uw bestelling en meer informatie over deze wierook kunt u contact opnemen met info@littlebuddha.nl

terug