artikelnummer: TA04 - Tibetaanse as hanger met Pata

afmeting: 30 mm

materiaal: zilver, turkoois en lapis lazuli

informatie: deze hanger is een doosje en heeft aan de achterkant een dekseltje. Langs de rand is de mantra Ohm Mani Padme Hum ingelegd met zilveren karakters.

De zilveren hanger is ingelegd met stof turkoois en lapis lazuli. Turkoois is een geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. De kleur groen is van de natuur en de lente, de kleur van hoop, vrede en de toekomst. Een rots in de branding in deze turbulente (economische tijden).
Lapis lazuli is een vriendschapssteen. Als heelsteen wordt de lapis lazuli al eeuwen ingezet tegen klachten van hoofd, keel en longen. De kleur blauw is een lievelingskleur van veel mensen en staat symbool voor rust en kalmte, wijsheid en betrouwbaarheid.

De oneindige knoop (Pata) komt uit het Tibetaans Boeddhisme en is een van de “acht gelukstekens” (Ashtamangala). Het is een teken van voorspoed, een lang en gelukkig leven en de oneindigheid. het straalt zowel rust als beweging uit en is daardoor een geliefd patroon.

De mantra Ohm Mani Padme Hum is een klank- of woordsymbool dat bij meditatie hardop of in gedachten herhaald wordt uitgesproken. De lettergreep OHM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheid aspect van het pad en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en weg. In totaliteit staat het voor “Prijs het juweel in de lotus”.

prijs: 22,50 Euro

Deze zilveren hanger wordt in een mooi zakje verpakt.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Tibetaanse hanger kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug