artikelnummer: TW25 - een prachtige Ohm Mani Padme Hum Gao hanger / doosje

afmeting: 35 x 45 mm

materiaal: rood koper, wit metaal met turkoois en carneool

informatie: deze Gao hanger beschermt de drager. De mantra Ohm Mani Padme Hum is een klank- of woordsymbool dat bij meditatie hardop of in gedachten herhaald wordt uitgesproken. De lettergreep OHM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheid aspect van het pad en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en weg. In totaliteit staat het voor "Prijs het juweel in de lotus".
De voorkant van de Gao heeft steentjes van stof turkoois en carneool.

Turkoois is een geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. De kleur groen is van de natuur en de lente, de kleur van hoop, vrede en de toekomst. Een rots in de branding in deze turbulente (economische tijden).

Carneool beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf en behoudt de energie. De kleur rood is de kleur van voorspoed en geluk.

Door de pin aan de onderkant eruit te draaien, kunt u het doosje openen. Dit doosje wordt vaak gebruikt om as van dierbaren in te bewaren.

prijs: 12,50 Euro

Deze Gao wordt in een mooi zakje verpakt.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Ohm Mani Padme Hum Gao kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug