code: HB34 - Healing Stick

maat: 2,5 x 10 cm

materiaal: Himalaya Bergkristal AA kwaliteit

informatie: Healingsticks worden o.a. gebruikt bij Shiatsu massage, om de onderlggende meridianen en weefsels te stimuleren en te ondersteunen (gebruik hiervoor de platte kant). Lichamelijke spanningen en blokkades hebben bijna altijd een onderliggende, niet lichamelijke, oorsprong.
Deze sticks kunnen ook gebruikt worden om vervuilde chakra’s en aura in balans te brengen. Dit keer gebruik je de punt, die op afstand van het lichaam op het chakra gericht wordt. De afstand tussen de Healingstick en de chakra is afhankelijk van de disbalans en wordt door de Healingstick zelf aangegeven.

Deze sticks worden ook gebruikt bij Reiki, Acupressuur en ter ondersteuning van licht-, kleuren- en meridiaantherapie. Ook voor de Reflexzone therapie zijn deze sticks een zeer prettige vorm om mee te werken.

Met sommige edelsteensoorten zoals bergkristal kunnen zelfs trauma’s uit vorige levens geheeld worden.

Himalaya bergkristal is een klasse apart. Het bergkristal dat in het Himalaya gebergte wordt gevonden heeft een hogere frequentie en is daardoor ook vele malen krachtiger.
De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van de hartchakra, vergroten van de aura en helpen bij slapeloosheid. Ze kalmeren gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn.
Het geeft zelfvertrouwen, geeft nieuwe energie en concentratie. Geeft inzicht en helderheid bij geestelijke problemen. Is goed tegen heimwee en heft geestelijke blokkades op.

De healing stick wordt in een mooi tasje verpakt.

prijs: 57,50 euro

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Healing Stick kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug