code: KLL2 - bijzondere Lingam klankschaal van zeer goede kwaliteit

Afmeting: Ø 21 cm

Gewicht: 1324 gram

materiaal: 9 metalen bestaande uit: ijzer, kwik, koper, goud, tin, zilver, nikkel, zink en lood

informatie: De beste klankschalen komen uit de Himalaya regio en worden vaak Tibetaanse klankschalen genoemd. In het Boeddhisme worden klankschalen gebruikt om meditatie te ondersteunen, in trance te raken en tijdens het gebed. Het gebruik van klankschalen in Tibet is onderwerp van veel verhalen, sommige mensen zeggen dat ze gebruikt worden en werden voor meditatie, anderen zeggen dat het magische voorwerpen zijn om te transformeren.
Deze Lingam klankschalen, ookwel "borang" schalen genoemd zijn, zonder twijfel, de zeldzaamste van alle Himalaya klankschalen en worden niet veel gemaakt. Ze behoren tot de oudste schalen en de techniek gaat terug naar de 16e eeuw. Ze werden gemaakt voor ritueel en ceremonieel gebruik en hebben een prachtige zuivere klank. Vernoemd naar het mannelijk principe, zijn ze gemakkelijk te herkennen aan een conisch uitsteeksel, de lingam, in het centrum van de schaal. Op de vlakke onderzijde, wanneer de schaal is omgedraaid, vind je een navel-achtige indruk.


Toonhoogte: aangedraaid met:
houten slagstok - F
leer op de slagstok - B

Chakra: 4e (hart) en 7e (kruin) chakra

Herkomst: Nepal

Prijs: 465,00 Euro

De klankschaal wordt geleverd met een houten slagstok (met leer), klopper en kussen. Bovendien wordt de klankschaal in een brokaat zijde tas verpakt.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Lingam klankschaal kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug