code: KN03 - unieke "Full Moon" klankschaal van zeer goede kwaliteit

Afmeting: Ø 27 cm

Gewicht: 2017 gram

informatie: deze handgeklopte en hand gesneden " Volle Maan" klankschaal is uniek en wordt slechts één keer per maand gemaakt - onder het licht van de volle maan in de Kathmandu-vallei.

Alleen als de klankschaal tijdens volle maan wordt gemaakt, mag men het volle maan stempel en Ohm Mani Padme Hum ingraveren.
Ohm Mani Padme Hum is een krachtige boeddhistische mantra. Ohm is het geluid van de universele schepping, Mani betekent "juweel", Padme verwijst naar de "heilige lotusbloem" en Hum betekent "de geest van verlichting".
De volle maan klankschaalstempel staat bekend als het symbool van geluk en een lang leven.

Door de klankschaal op de avond van volle maan te maken, soms onder gezang van monniken, krijgt de klankschaal de speciale en helende maanenergie mee, waardoor de klankschaal een hoge energiekwaliteit van geluid krijgt.

Toonhoogte: F en C

Chakra: 4e (zonnevlecht) en 1e (basis) chakra

Herkomst: Nepal

Prijs: 265,00 Euro

De klankschaal wordt geleverd met een houten slagstok (met leer) of klopper en kussen. Bovendien wordt de klankschaal in een brokaat zijde tas verpakt.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Full Moon klankschaal kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug