code: KN18 - 5e Chakra klankschaal in doos

Afmeting: Ø 10 cm

Gewicht: 44,5 gram

informatie: deze klankschaal staat voor de keel Chakra en heeft te maken met communicatie, zelfexpressie en creativiteit. Bij een open keelchakra kun je jezelf goed uitdrukken. Je communiceert helder en eerlijk en kunt naar anderen luisteren. Een gesloten keelchakra maakt ook gesloten in het spreken; je kunt verlegen zijn of niet duidelijk overkomen. Liegen kan het keelchakra sluiten. Een overactief keelchakra geeft aan dat je waarschijnlijk te veel praat, zonder te luisteren.
Blauw is de kleur van de hemel en het water, waardoor het een symbool is voor openbaring, vrede en sereniteit. Blauw is ook koel, helder en rustgevend. Blauw staat voor: meditatie, spirituele verruiming, creativiteit, harmonie met omgeving, oprechtheid, onafhankelijkheid, erkenning, uitdagingen, rust; maar ook vermoeidheid, depressie, zelfgenoegzaamheid, communicatie en religieuze inspiratie.

De mantra Ohm Mani Padme Hum staat op de zijkanten van de klankschaal. De mantra is een klank- of woordsymbool dat bij meditatie hardop of in gedachten herhaald wordt uitgesproken. De mantra helpt om een verbinding te maken met diepere lagen van het bewustzijn. De bekendste is deze Tibetaanse mantra van Avalokiteshvara, de Boeddha van medeleven. De lettergreep OHM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheid aspect van het pad en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en weg. In totaliteit staat het voor “Prijs het juweel in de lotus”. De lettergreep OHM wordt beschouwd als de heiligste aller mantra’s, het omvat het gehele universum.

Herkomst: Nepal

Prijs: 37,50 Euro

De klankschaal wordt geleverd met een houten slagstok, kussen en handgemaakt doosje.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze klankschaal kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug