code: KN17 - 6e Chakra klankschaal in doos

Afmeting: Ø 10 cm

Gewicht: 44,5 gram

informatie: deze klankschaal staat voor de 6e Chakra - voorhoofd/derde oog
Een gezond voorhoofdchakra, ook wel “derde oog” genoemd, geeft een goede intuïtie, inzicht en verbeeldingskracht. Je kunt letterlijk en figuurlijk helder zien.
De kleur van deze Chakra is indigo. Indigo is diepdonkerblauw wat is ontstaan door vermenging van alle voorgaande spectrumkleuren. Indigo is het symbool voor het universele bewustzijn en staat voor: waarnemen, de werking van het derde oog, helderziendheid en intuďtie, emotionele en spirituele vlak, geeft verkoeling en ontnuchtert, assertiviteit, ideeën en de grenzen van het leven.
De mantra Ohm Mani Padme Hum staat op de zijkanten van de klankschaal. De mantra is een klank- of woordsymbool dat bij meditatie hardop of in gedachten herhaald wordt uitgesproken. De mantra helpt om een verbinding te maken met diepere lagen van het bewustzijn. De bekendste is deze Tibetaanse mantra van Avalokiteshvara, de Boeddha van medeleven. De lettergreep OHM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheid aspect van het pad en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en weg. In totaliteit staat het voor “Prijs het juweel in de lotus”. De lettergreep OHM wordt beschouwd als de heiligste aller mantra’s, het omvat het gehele universum.

Herkomst: Nepal

Prijs: 37,50 Euro

De klankschaal wordt geleverd met een houten slagstok, kussen en handgemaakt doosje.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze klankschaal kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug