code: TW06 - Dream incense

Een uitmuntende kwaliteit wierook, met liefde gemaakt uit zuivere planten en Tibetaanse medicinale kruiden. Het kalmeert de geest, voorkomt depressie en opwinding en bevordert een goede nachtrust en een vredige geest.

De Meizhi Menpa wierook is volgens een geheime formule gemaakt en ontwikkeld door Chime Dorje, de oprichter van het beroemde Mindroling klooster in het zuiden van Tibet. De huidige houders van de Menpa wierook formule, de Amdo Yougecang familie, hebben voor generaties Tibetaanse medische recepten verzameld. Ze hebben gebruik gemaakt van moderne wetenschappelijke methoden om de natuurlijke ingrediŽnten te testen of de oude formula enig schade voor de mens kan aanrichten. Het resultaat is een zuivere wierook. De wierook bevat saffraan, sandelhout, Tibetaanse engelwortel, cipres, azalea, amber en ongeveer 40 andere zeldzame ingrediŽnten die in een zorgvuldig proces, en geheel met de hand op traditionele wijze bereid wordt. De belangrijkste eigenschap van Meizhi Menpa wierook is:
- de mogelijkheid om bepaalde bacteriŽn en gifstoffen te doden
- het helpt om de lucht te zuiveren en insecten af te schrikken
- het is gunstig voor hart en infecties aan de longen
- het heeft een prettige, langdurige aroma

inhoud: 30 stokjes per pakje, 1 stokje brandt ca. 1,5 uur

prijs: 9,95 per pakje, doos van 4 pakjes 27,50

Bij de cadeauverpakking van 4 pakjes ontvangt u een prachtig boekje, van handgeschept papier, met informatie over de wierook. Tevens wordt de wierook verpakt in een mooi bijbehorend papieren tasje (zolang de voorraad strekt).

Voor uw bestelling en meer informatie over deze wierook kunt u contact opnemen met info@littlebuddha.nl

terug