artikelnummer: TW07 - mooie Ohm Mani Padme Hum hanger met Boeddha's oog in het midden van de mantra

afmeting: 33 mm

materiaal: wit metaal met turkoois, lapis lazuli en carneool

informatie: de hanger is ingelegd met stof turkoois, lapis lazuli en carneool.
Turkoois is een geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. De kleur groen is van de natuur en de lente, de kleur van hoop, vrede en de toekomst. Een rots in de branding in deze turbulente (economische tijden).

Lapis lazuli is een vriendschapssteen. Als heelsteen wordt de lapis lazuli al eeuwen ingezet tegen klachten van hoofd, keel en longen. De kleur blauw is een lievelingskleur van veel mensen en staat symbool voor rust en kalmte, wijsheid en betrouwbaarheid.

Carneool beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf en behoudt de energie. De kleur rood is de kleur van voorspoed en geluk.

De mantra Ohm Mani Padme Hum is een klank- of woordsymbool dat bij meditatie hardop of in gedachten herhaald wordt uitgesproken. De lettergreep OHM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheid aspect van het pad en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en weg. In totaliteit staat het voor "Prijs het juweel in de lotus".

prijs: 9,50 Euro

Deze hanger wordt in een mooi zakje verpakt.

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Tibetaanse hanger kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug