code: HB28 - Chakra Healing Stick met edelstenen

maat: 18 cm

materiaal: Rozenkwarts

informatie: Healingsticks worden o.a. gebruikt bij Shiatsu massage, om de onderlggende meridianen en weefsels te stimuleren en te ondersteunen (gebruik hiervoor de stompe kant). Lichamelijke spanningen en blokkades hebben bijna altijd een onderliggende, niet lichamelijke, oorsprong.
Deze sticks kunnen ook gebruikt worden om vervuilde chakra’s en aura in balans te brengen. Dit keer gebruik je de punt, die op afstand van het lichaam op het chakra gericht wordt. De afstand tussen de Healingstick en de chakra is afhankelijk van de disbalans en wordt door de Healingstick zelf aangegeven.

Deze sticks worden ook gebruikt bij Reiki, Acupressuur en ter ondersteuning van licht-, kleuren- en meridiaantherapie. Ook voor de Reflexzone therapie zijn deze sticks een zeer prettige vorm om mee te werken. Alle soorten van Chakratherapie zijn tevens geschikt voor het gebruik van een Healingstick met edelstenen.

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is kalmerend, geruststellend en help bij trauma's. Het bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet, verandert emotionele conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan.

prijs: 89,50 euro

Voor uw bestelling en meer informatie over deze Healing Stick kunt u contact opnemen met Fred Madern info@littlebuddha.nl


terug